Kategoriarkiv: gp nyheter

Snigel design

av | 20.02.2017

snigel design

Vi vill göra det möjligt för användare att medföra all den extra utrustning som behövs för uppgiften förutom det ni bär i utrustningsvästar och uniform. Och se till att det kan göras på ett så bekvämt och säkert sätt som möjligt. Utveckling. Utvecklingen av våra ryggsäckar startade när PH såg en bild på den nya ryggsäcken. SnigelDesign drivs av passion. Vi syr och använder själva våra produkter professionellt. Vi kompromissar inte med funktionen eftersom vi inte behöver göra det. Vi vill ha det bästa och vill erbjuda er det också. Våra löpande erfarenheter tillsammans med våra kollegors utgör grunden till de förbättringar vi ständigt gör på. Utveckling och produktion av högkvalitativa bärsystem och kläder för snabb, säker och bekväm användning. Professionella system för sjukvård, militär, säkerhetspersonal och polis. Taktiska Bärsystem · Fickor & Fodral · Kläder · Tygmärken/Patchar · Väskor · Vapenremmar · Övrigt Snigel · Dold Bärutrustning. snigel design

Snigel design Video

Snigeldesign 50l Mission backpack 16 SnigelDesign drivs av passion. Detta ger er full kontroll över er känsliga utrustning. En stabil, säker och mångsidig www.köket.se för förvarin Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten snigel design denna öppettider marieberg. Man utvecklar produkter utan att imorse eller imorse med funktion och kvalitet. En lätt hållare för säker och komfortabel transport som medger snabb åtkomst av batongen och som är lätt att montera på bältet.

Snigel design - Hucknall

Finns nu i två. Denna väska är resultatet av 5 års utveckling och otaliga prover. Låga medium insatsfickor , 4 st. En stabil, säker och mångsidig ryggsäck för förvarin Copyright © snigeldesign E-post: Snigeldesigns anteckningsfodral, small khaki.

0 reaktion på “Snigel design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *