Kategoriarkiv: melleruds nyheter

Cebook

av | 02.09.2017

cebook

Fördelarna med ett Facebook-anslutet konto och hur du ansluter/kopplar ifrån Facebook. Logga in på Facebook för att börja dela och ta kontakt med vänner, familj och andra som du känner. Nu är det lättare än någonsin att hålla koll på vännerna. • Se vad dina vänner har för sig • Dela uppdateringar, foton och filmklipp • Bli meddelad när vännerna publicerar och kommenterar dina inlägg • Spela spel och använd dina favoritapplikationer. Nu kan du få tidig tillgång till nästa version av Facebook för Android.

Cebook - Och

Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies i enlighet med vår cookiepolicy. Sound Clips for Messenger Facebook. Det här är absolut ingen heltäckande guide men du får veta hur du gör med de grundläggande delarna och vad du bör tänka på. Visa mer från den här utvecklaren. Beskrivning Nu går det snabbare än någonsin att se vad vännerna gör. cebook

Cebook Video

How Facebook is Changing Your Internet

Cebook - kallt bomben

Facebook kör inte GPS i bakgrunden om du inte ger oss tillstånd till det genom att aktivera valfria funktioner som kräver detta. Bilder som laddas upp på Facebook ägs också av dem automatiskt. I den här guiden på svenska går jag igenom några av de vanligaste funktionerna i facebook och hur du använder dem. En mans konto blockerades efter att mannen använt oljemålningen Världens ursprung från av Gustave Courbet som sin profilbild. Innan ändringen kunde en svensk användares status vara i stil med Sven Johansson is surfar på Wikipedia. Hämta iTunes nu så kan du hämta gratisappen Facebook av Facebook, Inc.. Avsluta facebook Facebook fakta Facebooks historia Att kontakta facebook Nyheter och kuriosa.

0 reaktion på “Cebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *