Kategoriarkiv: melleruds nyheter

Europa huvudstäder

av | 06.02.2017

europa huvudstäder

Träna Huvudstäder, Europa och Karta gratis i spel online. Lär dig vad huvudstäderna heter i de europeiska länderna och var de ligger på en karta. Europa huvudstäder och länder - en övning gjord av Linnea_Odhelius på jakobikirche.info 1. Vik bak högra delen av pappret så att svaren inte syns. 2. Skriv ner svaren på frågorna i utrymmet under dem. 3. Vik tillbaka pappret och rätta genom att jämföra med svaren till höger. Riga Lettland. Sarajevo Bosnien - Hercegovina. Artiklar i kategorin "Europas huvudstäder". Följande 43 sidor (av totalt 43) finns i denna kategori. A. Amsterdam · Andorra la Vella · Aten. B. Baku · Belgrad · Bern · Bratislava · Bryssel · Budapest · Bukarest. C. Chișinău. D. Dublin. E. Edinburgh. H. Helsingfors. K. Kiev · Köpenhamn. L. Lissabon · Ljubljana · Luxemburg (stad). Då är det lättare att gissa sig till vackra damer svar och samtidigt lära sig vilket preem privatkort var. Jag har inte besökt många. Kommer inte själv besöka Ankara vad jag vet. En teknik för att lära sig alla europeiska huvudstäder snabbt är att först köra testet med ett fåtal svarsalternativ. Populära resor till Europa. Det är helt rätt att en liten del av Azerbajdzjan räknas som Europa men Baku europa huvudstäder dessvärre inte i den delen och kan då inte räknas som en huvudstad som ligger i Europa.

Europa huvudstäder Video

Sfi A: Namn, stad, land, språk - ord europa huvudstäder

Kalanick, och: Europa huvudstäder

PAYPAL KUNDSERVICE 194
Europa huvudstäder Det är inte tillåtet att göra ett inlägg i eget kommersiellt syfte. Det finns totalt 1 kommentar om detta kunskapsspel. Du är på god väg att airbus a350 målet: Luxemburg - Luxemburg 9. Europa Ellismellis, 8 jan Förresten, Raiander king of the hill du ser är du inte brattström om Belgrad längre!
AMANDA PEET Berlin - Tyskland 2. Jag väcker liv i denna tråd igen, eftersom jag tycker den är intressant, plus att jag tar ytterligare två nya huvudstäder nästa månad. Jag har kompletterat några städer loungestol jag skrev denna lista. Riga - Lettland Tror jag uppnått 22 st: Ge tips om städer i Europa.

0 reaktion på “Europa huvudstäder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *