Kategoriarkiv: nyheter aftonbladet

Barnkkanalen

av | 24.07.2017

Del 12 av Draculas nätdejting. Dracula känner sig ensam på slottet och vill skaffa en flickvän. Därför dyker han upp hos familjen och ber Vampyrella hjälpa honom att nätdejta. Drak-Olle hoppas att nån av dejterna ska få gammelgadden att lämna över tronen till Vampyrella. Men romantik är inte Draculas starka sida och. SVT Barnkanalen (– användes logotypen SVT B) är en av Sveriges Televisions tv-kanaler som sedan den 23 december sänder barnprogram. Till skillnad från konkurrenterna Nickelodeon, Nick jr., Nicktoons, Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, Cartoon Network och Boomerang distribueras kanalen. Kolla på dina favoritprogram på Barnkanalen. Här finns roliga, spännande och lärorika barnprogram för små och stora barn.

Barnkkanalen - Taxiutredningen tillsattes

Det är inte alltid det blir som man tänkt sig och då känns det bra att ha en bästa vän som hjälper till och stöttar. Kan du gissa djuret? En tecknad serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. De analoga sändningarna har inneburit en kraftigt ökad penetration, fullt jämförbar med den för TV3 och Kanal 5. Superskurken Gjerta har supertränat sina skurkar och bygger på en ny ruskig apparat för att ta bort skrattet från barnen i världen.

Barnkkanalen Video

Daniel Tigers kvarter Hitta på en lek tillsammans Den tama fladdermusen Pat är på skruvstycke med sina vänner, de tre syskonen Martin, Rebecca och Leo Silver. Jett och hennes vänner levererar! Internationella räddningsstyrkan är ett mystiskt och modigt team som i vindling högteknologiska farkoster - Thunderbirds - är experter på att lösa problem. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda incasvar en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Dags för lek med vännerna Lo, Rafo och Lepo! I varje avsnitt tar hon sig an ett nytt problem att lösa. Pocoyo är en nyfiken, liten kille som upptäcker barnkkanalen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln fuckmachines Loula.

0 reaktion på “Barnkkanalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *