Kategoriarkiv: nyheter aftonbladet

Lil lindfors

av | 10.01.2017

lil lindfors

Complete your Lill Lindfors record collection. Discover Lill Lindfors's full discography. Shop new and used Vinyl and CDs. Sångerskan om uppbrottet från kärleken Brasse Brännström. Maj Lillemor "Lill" Lindfors, född 12 maj i Helsingfors, Finland, är en svensk sångerska, komiker och skådespelerska. Hon är numera bosatt i Högby på Öland, men har bott större delen av sitt liv i Stockholm. Under en lång karriär har hon fått ett antal guldskivor och är både kompositör och textförfattare till egna shower  ‎Biografi · ‎Diskografi · ‎Filmografi.

Lil lindfors Video

The most popular presenter of the 80s: Lill Lindfors lil lindfors Lill tillhör en av Sveriges "bredaste" och absolut populäraste artister och det bevisar hon i den här konserten som lil lindfors av bl. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Eric Saade mobbad och utfryst. Sommaren blev Lills professionella scendebut på Hamburger Börs i Stockholm för att tjäna extern hårddisk xbox one extra pengar innan hon skulle fortsätta på Universitetet. Han gjorde det inte guldfärg elakhet, så jag kunde inte gå på honom, även om jag var rasande. Titeln till boken refererar till en händelse på en kyrkogård på Åland där Lill Lindfors promenerade med sin åldrade mamma, som tyckte sig se gula höns uppradade. Dela med dina vänner Facebook Twitter Kopiera länk.

Lil lindfors - jag vet

Under en lång karriär har hon fått ett antal guldskivor och är både kompositör och textförfattare till egna shower [ källa behövs ] och till två barnböcker; hon är även föredragshållare, barnambassadör i FN: Sångare , låtskrivare , komiker , skådespelare. Tipsa Skriv ut Kommentera. I många år har Lill Lindfors haft en stor plats i svenska folkets hjärta. Lill Lindfors medverkade i års upplaga av TV4:

0 reaktion på “Lil lindfors

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *