Kategoriarkiv: nyheter aftonbladet

Malala skjuten

av | 04.01.2017

malala skjuten

utfäst en belöning till den som gör att fler inblandade kan gripas. Och på många håll jobbar organi sationer för att fler flickor ska få utbildning. □ skolan i Pakistan. Det höll på att kosta henne livet. Malala blev skjuten i Pakistan. Publicerat med tillstånd. Malala blev skjuten. Text Mattias Danielsson. Kamratposten 17/ ÅRIGA FLICKAN SKÖTS I HUVUDET Malala Yousafzai kämpar för barns rättigheter i Pakistan. Hon skjutits i huvudet när hon skulle kliva på en buss i ett tidigare talibanfäste. Nu vårdas hon på militärsjukhus i Peshawar. NYHETER 9 oktober En årig flicka, Malala Yousafzai, som kämpat för barns. Pakistanska kvinnor har samlats till stöd för den skjutna åringen Malala Yousufzai. Foto: Muhammed Muheisen/Scanpix. Den åriga pakistanska flicka, som sköts i huvudet som hämnd för sin kamp för barns rättigheter, befinner sig i kritiskt tillstånd efter en akut operation. Malala Yousafzai och två. malala skjuten

Malala skjuten Video

Malala Hämtad från " https: Statsministerns mobilmiss på Undefined. Den mio möbler malmö om Malalas uppväxt malala skjuten hennes wheelzone för flickors rätt att gå i skolan. Utbildnings- och kvinnorättsaktivist, utsatt för mordförsök av talibaner. Brunzell om jobbiga tiden: Senaste nyheterna med Expressen TV.

Malala skjuten - Jesper

Malala mottar Sacharovpriset för tankefrihet. Malala fördes till Storbritannien, och var medvetslös i sju dagar. Anställda vittnar om Oldsbergs skräckvälde. Se hela programmet på SVT klockan 21 i kväll. Utbildnings- och kvinnorättsaktivist, utsatt för mordförsök av talibaner. Sedan dess har hon talat för kvinnors rättighter i FN:

0 reaktion på “Malala skjuten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *