Kategoriarkiv: nyheter idag sverige

G shock

av | 18.02.2017

g shock

Casio erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av armbandsur, allt från eleganta men samtidigt tåliga traditionella analogaklockor till tuffa, multifunktionella hjälpmedel för sport, fritid och äventyr – Edifice, Pro Trek och Phys. Casio har också satt trender – trender som står sig starka över tiden med till exempel G-Shock. Se det stora urvalet av Casio G-Shock på jakobikirche.info Du sparar upp till 50% när du köper din klocka online. Alla klockor levereras med 2 års garanti. De robusta G-SHOCK-klockorna från Casio är oöverträffade av de många imitationerna och har utgjort ett original i över 30 år.

G shock - A10 Fusion-chip

Denna modul är den första i världen som stäl. Nordens största varuhus Fri frakt över kr Snabb och trygg leverans. Datum Stigande - Fallande. Genom samma koppling kan klockan registrera plats- och tidsuppgifter genom en knapptryckning och sedan visa dem i en app i din smartphone. Klockan är designad för påfrestande förhållanden och är ideal för sport- och outdoor aktiviteter. Köp Köp Lagd i varukorgen Gå till kassan. Casio G-Shock är ytterst robusta och är som gjorda för kia ceed kombi tåla alla typer av utmaningar. Denna modul är den första i världen som stäl. Urverk Quartz batteri Automatisk Mekanisk Kinetic. Designen påminner om instrumenten i flygplanens cockpit med tydliga 3D-detaljer och klockan är, skatteverket blankett k4 en G-SHOCK pilotklocka ska vara, stöttålig, står emot centrifugalkraften och tål vibrationer. I alla våra butiker kan du få råd och hjälp av en utbildad urmakare.

G shock - kade tillvxt

De butiker som inte har en egen anställd urmakare har alltid ett nära samarbete med en eller flera urmakare för service, reservdelar och reparationer av de flesta förekommande klockmärken — både digitala och analoga klockor men även väggur och andra tidmätare. Klockan är designad för påfrestande förhållanden och är ideal för sport- och outdoor aktiviteter. De många olika Casio G-Shock klockorna innehåller flera olika funktioner så som radiostyrd tidvisning, solenergi, extrem vattentäthet ned till meter och många därtill. Här använder vi kakor cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. I alla våra butiker kan du få råd och hjälp av en utbildad urmakare.

0 reaktion på “G shock

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *