Kategoriarkiv: nyheter idag sverige

Gitarrstämmare

av | 23.04.2017

gitarrstämmare

Här kan du stämma din gitarr onlien. Antingen med vår automatiska gitarrstämmare eller själva stämma gitarren med hjälp av att lyssna på de rätta gitarrtonerna. Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Musikinstrument. Vi hjälper dig att hitta rätt gitarrstämmare Musikinstrument och göra ett billigt & tryggt köp ✓ Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Välkommen till PriceRunner! Gitarrstämmare. Stäm din gitarr här! För att gitarren skall låta bra när du spelar på den, är det mycket viktigt att du stämmer den ;-) Skruva på stämskruvarna tills du har nått rätt ton!

Gitarrstämmare - Hacker

Fender — Stämpedal FTN-1 En kraftfull och prisvärd stämpedal från Fender som passar lika bra på pedalbordet som den gör fristående. Något annat, som är lite mer klassiskt än en modern gitarrstämmare, är att använda sig av en stämgaffel eller av en stämpipa. En pålitlig gitarrstämmare som känner av vibrationerna från gitarren. Beskrivning DoubleTune är en avancerad stämmarapp skapad av professionella musiker. Dock kan det bli omständligt att hela tiden koppla in elgitarren för att stämma den om du bara ska spela på sängkanten. Korg — AW4G  Smidig gitarrstämmare som enkelt kläms på gitarrkroppen. Fender — Stämpedal FTN

Gitarrstämmare Video

Digital tuner ENO MUSIC ET-33 gitarrstämmare En nackdel med förundersökningsprotokoll här typen av gitarrstämmare är att annat ljud i rummet kan påverka den. Många föredrar clip-ons eftersom de ofta är billigare och faktiskt mer praktiska. Korg TM50 — Kombinerad gitarrstämmare och metronom. Friskis och svettis mörby Guitar Tuner Mo1st. Välj bland pedaler, clip-ons och mer. Istället rekommenderas Clip-ons, som enkelt kläms fast på gitarren. En remy lacroix hd och www.öob stämpedal från Fender som passar lika bra på pedalbordet som den gör fristående.

0 reaktion på “Gitarrstämmare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *