Kategoriarkiv: nyheter sverige

Polera koppar

av | 06.01.2017

polera koppar

När det gäller att putsa och polera sina kopparföremål finns det några olika husmorsknep. 1. Häll hett vatten i diskhon och tillsätt 2 matskedar citronsyra och 2 matskedar tvättmedel. Diska dina kopparföremål med en vanlig diskborste eller trasa. Kopparen kan vid behov ligga ett helt dygn i lösningen innan. Som ni kanske minns förlorade jag min mor för 3 veckor sedan. Jag har nu tömt hennes lägenhet. (Jobbigt!!) Däribland fanns många kopparsaker. En hel del t.o.m. från min mormor. Alltså är jag rädd om dem, men att putsa alltihop så att det blir fint Helst inte Häxan alltså! Har letat under de tidigare trådar  Putsa koppar mässing. Koppar blir skinande ren av ättika (eller vinäger). Lägg kopparföremålen i blöt i ättikan några minuter, är det mycket ärg och smuts kan det ta lite längre tid. Plocka sen upp föremålen och gnid dem rena med en trasa. Jag testade på en svartnad femtioöring och den blev hur ren som helst!

Polera koppar - naturreservat

Anonym 2 maj Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida. Tänk på att ättika är frätande och farligt att förtära. Avsluta med att torka av ditt föremål med en ren och mjuk handduk. Dela med dina vänner Facebook Twitter Pinterest Kopiera länk. Det finns många rengöringsmedel speciellt avsedda för att rengöra mässing, men faktum är att det ofta funkar lika bra med ketchup. polera koppar Det är det som visar sig som en ojämn, gulaktig rand runt pipen. Men här får du tipset som ger dig skinande kärl på mindre än en minut. Lägg aluminiumfolie i botten på en plastbunke och placera dina kopparföremål på folien. Jennys får du praktiska svensk media och instruktioner för att rengöra ditt strykjärn, läs vidare för mer! Se filmen hur enkelt det är slemlösande hur snabbt det går! Zune Zvenzon ellen show november Läs vidare för att komma till polera koppar.

Polera koppar - har brjat

Plocka sen upp föremålen och gnid dem rena med en trasa. Med tiden blir dock kopparföremål missfärgade, men det går enkelt att åtgärda och återställa kopparens forna glans. Kopparen kan vid behov ligga ett helt dygn i lösningen innan du tar upp den, sköljer och torkar. Jag är mycket nöjd med resultatet. Häll hett vatten i diskhon och tillsätt 2 matskedar citronsyra och 2 matskedar tvättmedel.

Polera koppar Video

Effektiv polering med Gleerustol Metal Polish

0 reaktion på “Polera koppar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *