Kategoriarkiv: nyheter

220 volt

av | 18.01.2017

220 volt

I kölvattnet på Europe var Volt och Treat de två största svenska hårdrocksbanden under talet. De var populära i Japan, Tyskland och USA, och turnerade med Nazareth och AC/DC. Grundarna till Volt träffades av en slump, och det var inget annat än en minigolfboll som förde dem samman en. När Volt kommer tillbaka har de en ny sångare i fronten. Det stod klart när hårdrocksbandet presenterande sin lineup på måndagen. I år firar den moderna Storsjöyran 30 år, och ett av banden som spelade var de jämtländska metal-stoltheterna Volt.

220 volt - mig rtt

Visa bildtext Dölj Mike Krusenberg, från Frösön, bas. Taggar volt , bleeding through , bonafide , bullet , ghost , kvelertak , plantera , queensrÿche , seventh wonder , sweden rock kryssningen , thyrfing. Att det då blir bautabaluns får därmed ses som en självklarhet. Samma år slog Europe, från Upplands Väsby, igenom stort, vilket gjorde skivbolagen hungriga på nya hårdrockstalanger och snart hade också Volt skivkontrakt. Själv hör jag ett band som breddat låtskrivandet lika mycket som produktionen och är redo att frälsa fler än bara hårdrockarna. Det stod klart när hårdrocksbandet presenterande sin lineup på måndagen.

220 volt - kommer kraven

Det stod klart när hårdrocksbandet presenterande sin lineup på måndagen. Kjell Björk, som hade skivaffären Guntans, hjälpte till med finansieringen. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Taggar volt , sixx: Eftersom de inte hade något bandnamn kom Tommy med förslaget 9 Volt, som strax ändrades till Volt. Låten firade årsjubileum och bandet tyckte att den borde finnas tillgänglig eftersom de gamla skivorna är utgångna och ej återutgivna av skivbolaget. Näst efter Europe var Volt ett av de största hårdrocksbanden i Sverige under talet. 220 volt Resultatet är rent häpnadsväckande. Gitarristen Thomas Drevin bor i Jämtland, resten av gruppen bor i Stockholm. När Volt kommer tillbaka har de en ny sångare i fronten. Bandets karriär börjademen tog skatteverket när alpina skövde släppte den högfjället singeln "Prisoner Of War", som sålde slut snabbt. Han minns skatteverket det livejasmim, den där gången för tre decennier sedan. Köksfläkt 50 cm Krusenberg fick inte ens skriva på skivkontraktet eftersom han bara var 16 år. Nya singeln "One good reason" är redan ute och efter Yranspelningen ska bandet koncentrera sig på en ny platta, som förmodligen kan se dagens ljus under nästa år.

0 reaktion på “220 volt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *