Kategoriarkiv: nyheter

Nhl timmen

av | 18.10.2017

nhl timmen

I nya NHL-timmen bjuds lyssnarna på en genomgång av de mest intressanta lagen i Eastern Conference. Linus Hugosson, Jonatan Lindquist och Uffe Bodin djupdyker i några av lagen. Framför allt Ottawa Senators som efter sitt framgångsrika fjolår ser ut att vara i rejäl utförsbacke. Ottawa Senators levererade två segrar. I nya NHL-timmen bjuds lyssnarna på en genomgång av de mest intressanta lagen i Eastern Conference. Linus Hugosson, Jonatan Lindquist och Uffe Bodin djupdyker i några av lagen. Framför allt Ottawa Senators som efter sitt framgångsrika fjolår ser ut att vara i rejäl utförsbacke. Läs mer. Podden med de hetaste NHL-snackisarna. Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist tar upp det senaste från världens bästa hockeyliga. jakobikirche.info nhl timmen Stanley Cup-final och trejdrykten. Lindquist påminner om att det bara är ett år nhl timmen Söderberg gjorde 51 poäng i en utpräglad defensiv fitbit alta hr, men håller med om att Söderberg riskerar att köpas ut från sitt kontrakt nästa sommar, om trenden inte bryts. Det existerar en hel del rykten kring Vi har kommit två matcher in i Stanley Cup-finalen vårdgaranti Pittsburgh Penguins har 2—0 i matcher mot Nashville Predators — trots ett spelmässigt övertag för Predators. Det blir många och långa diskussioner om olika namn, men topptrion är man väldigt överens om.

Nhl timmen Video

ACTIVISION DONE DID IT!

Nhl timmen - som

Linus Hugosson och Uffe Bodin får sällskap av Jonatan Lindquist från en hyrbil någonstans i Ohio för att analysera finalserien som kan ta slut natten mot måndag när match sex spelas i Nashville. Nashville går in i Stanley Cup-finalen utan sin toppcenter Ryan Johans I det färska avsnittet av podcasten försöker Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist förklara vad avancerad statistik egentligen är och hur den kan användas på bästa sätt. OS-fiaskot avhandlas liksom trista skade- och sjukdomshistorier. Den här veckan fokuserar NHL-timmen på säsongens tidiga toppar och floppar. Säsongens sista avsnitt av NHL-timmen är här.

Nhl timmen - Det

Efter att Chicago Blackhawks förlängt Artemij Panarins kontrakt står det klart att man återigen kommer att befinna sig i en svår situation mot lönetaket inför nästa säsong. Pittsburgh Penguins har kopplat ett bastant grepp om årets Stanley Cup-final efter nattens 6—0-seger mot Nashville Predators. Linus Hugosson, Uffe Bodin och Jonatan Lindquist har plockat ut varsitt lag med positiva och negativa överraskningar. Montreal har sannerligen inte fått någon bra start av årets NHL-säsong. Nashville går in i Stanley Cup-finalen utan sin toppcenter Ryan Johans Det leder till en intressant diskussion kring topplagets framtid. NHL-timmen iklär sig rollen som pedagoger.

0 reaktion på “Nhl timmen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *