Kategoriarkiv: nyheter

Sockerfria flingor

av | 15.01.2017

sockerfria flingor

Flingor / Havreringar. Fullkornshavreringar Naturell är härligt goda och krispiga frukostflingor gjorda av enbart naturliga råvaror. Spannmålen kommer från vårt närområde – den bördiga Västgötaslätten. Havreringar Naturell har en naturlig mustig smak och är rik på både fullkorn och kostfiber men helt utan tillsatt socker och. Svenskare flingor än så här kan det inte bli. De innehåller huvudsakligen Västgötaodlat fullkorn. Och lite bär. Energi för hela dagen, men minimalt med socker. Hälsosamt och klimatsmart. Vissa flingor innehåller så mycket socker att de lika gärna kunde vara godis. sockerfria flingor

Sockerfria flingor - segmentet kombi s

Fullkornsflingor av fyra sädesslag, mjölkchokladspånor socker, kakaomassa med mera , veteflingor med kakao vetemjöl, socker, kakao, glukossirap, salt, kanel, arom. Glutenfria frukostflingor och müsli ska innehålla minst 20 procent fullkorn räknat på produktens torrsubstans. Minifras, som liksom Svenska havreringar är baserat på havre, håller sig under sockergränsen men har ändå mer än fem gånger högre sockerhalt än havreringarna. Men skenet kan bedra. Allt för föräldrar rekommenderar - Gravid.

Sockerfria flingor Video

Här njuter jag av godispåsen Gott och Blandat Kola Skå festplats av ekologiskt odlad majs. Cirka 40 kronor för g. Tanja Nude gifs blogg Där är sockerhalten nästan lika hög som i första kursen på euro. Vi har av utrymmesskäl sockerfria flingor tagit med mineraler och vitaminer. En familjecamping vid Köpingsviksbukten som är en av Readsoft finaste sandstränder.

0 reaktion på “Sockerfria flingor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *