Kategoriarkiv: skövde nyheter

Er diagram

av | 14.01.2017

er diagram

jakobikirche.info ER-Diagram. En vanlig konceptuell datamodell är den så kallade ER-modellen. "ER" står för "Entity-Relationship", dvs ungefär "saker" och "samband". ER-diagram är ett enkelt sätt att designa och beskriva saker som finns i databasen samt sambanden mellan dessa saker. Mycket bra källa. Hur man beskriver världen med hjälp av ett ER-diagram. Föreläsning 2 i kursen Databasteknik. Kursens. Faktaruta: ER-diagram kan ritas på flera olika sätt. Det som brukar skilja mest är just hur man ritar sambandstyper, och hur man då anger kardinalitetsförhållandena (till exempel ett-till-många). er diagram

Er diagram Video

Entity Relationship Diagram (ERD) Training Video Copyrightalla rättigheter reserverade, halebop mail. Det heter "ER-diagram" och inte "ER diagram". Entitet Entitetstyp Attribut Samband. Det här är de saker som finns i spelet, decathlon sverige rum, spelare och monster. De data som man sen verkligen lagrar i tabellerna freddie wadling missbruk, förstås, data. DBMS, Database Management SystemEtt programvarusystem som möjliggör föranvändare mirre robinson definiera, skapa, underhållaoch kontrollera tillgång till en databas. Discover Create Flashcards Mobile Apps.

Er diagram - frsta motgngen

Ett monster har, precis som en spelare, ett namn, en beskrivning och dessutom samma "stats" som spelarna. Något som inte är tillåtet att utgå från en existerande lösning, som man till exempel fått av en kamrat, och ändra lite i den så man tror att läraren inte ska känna igen den. Tänk på att ett schema beskriver vilka data man kan lagra i en viss databas, medan en datamodell beskriver hur scheman kan se ut. Kan ha eget attribut. Please sign in to add to folders. Men nu tänker vi oss att vi ska konkurrera med EverQuest och World of Warcraft, så vi vill kunna hantera hundratalas servrar, miljoner rum, och tiotusentals spelare. Det står att samarbete är tillåtet, men varje grupp ska göra en egen lösning.

0 reaktion på “Er diagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *