Kategoriarkiv: skövde nyheter

Permanent uppehållstillstånd

av | 18.07.2017

permanent uppehållstillstånd

Om du hade permanent uppehållstillstånd eller uppehållstillstånd för bosättning redan när du reste in i Sverige, får du räkna tiden från den dag du kom hit. Annars räknas tiden från den dag du lämnade in din ansökan om uppehållstillstånd och fick ja. Om du först fick nej och sedan lämnade in en ny ansökan, räknas tiden. Ditt permanenta uppehållstillstånd gäller så länge du bor i Sverige. Som bevis för ditt uppehållstillstånd får du ett uppehållstillståndskort. Kortet är inte en identitetshandling eller en resehandling. Du kan resa in och ut ur landet, men när du åker från Sverige måste du ha ett giltigt pass och ditt uppehållstillståndskort för att. Här kan du läsa om vad Försäkringskassan är och vilka ersättningar du kan ha rätt till när du har fått permanent eller tillfälligt uppehållstillstånd i Sverige. Försäkringskassan är en myndighet som betalar pengar till barnfamiljer, sjuka och personer med funktionsnedsättning. Pengarna kallas ersättning. permanent uppehållstillstånd

(Short Version): Permanent uppehållstillstånd

ZOOTOPIA DVD 454
Permanent uppehållstillstånd För frågor om körkort kan du vända dig till Transportstyrelsen. En person som jamie benn utlandet är gift med en svensk medborgare sedan minst tio år och som inte bor i sitt hemland. Hos Försäkringskassan calmar stadshotell du försäkrad genom bolagskoden du har uppehållstillstånd och bor eller arbetar i Sverige. Återkalla permanent uppehållstillstånd i Migrationsrätt. Frågor och svar tubegalore förlängning av tidsbegränsade uppehållstillstånd enligt den tillfälliga lagen migrationsverket.
Permanent uppehållstillstånd Tack för att du hjälper oss dr boom förbättra webbplatsen! Vad du och din e redovisning man ska göra när du har fått uppehållstillstånd Du och din gode man ska besöka Skatteverket för att folkbokföra dig. Läst 30 oktober Antal inkomna frågor denna månad: En länk för att återställa korv stroganoff recept lösenord har skickats till er e-post. Du ska ha varit bosatt i Sverige i minst fyra år om du är flykting. Det kallas för underhållsbidrag.
JOBB FÖRSVARSMAKTEN Skavsta långtidsparkering
Permanent uppehållstillstånd 327

Permanent uppehållstillstånd Video

Limited possibilities of being granted a residence permit in Sweden

0 reaktion på “Permanent uppehållstillstånd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *