Kategoriarkiv: sso nyheter

Barf katt

barf katt

Har funderat på att börja laga egen mat till katterna och undrar nu om någon har några recept att dela med sig av? Har. Fryst Färskfoder BARF för Katter. Stort utbud av färskfryst foder och brett sortiment av BARF med kvalitet till bra pris för katter och kattungar i butiken och online på nätet. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa fodermärken för fryst färskfoder och rå föda, med kattfoder utvecklad för olika livsstadier och aktivitetsnivåer. Hej, Läste inlägget "veganmat till katt?". BARF kom på tal så tänkte att vi kunde tala vidare om det här.. Någon som har bra recept? Hur gör ni? Antar att man skall ha en köttkvarn om man skall mala ben? Själv utgår jag från denna allmänna mall, 60% kött (muskelkött) 10% hjärta 10% lever 10% ben.

Staffan berggren

staffan berggren

The Shanes-sångaren och gitarristen Staffan Berggren har avlidit, skriver lokala medier. Berggren både sjöng och spelade gitarr i bandet The Shanes som var populära. Gitarristen och sångaren i bandet The Shanes Staffan Berggren har avlidit 72 år gammal. Artisten turnerade runt i Sverige och var förband till The Beatles. Se alla Öppet arkivs program med Staffan Berggren.

Radiostyrdbil

radiostyrdbil

Radiostyrda bilar som är antingen färdigmonterade eller kommer som en byggsats. Välj typ av fordon och om bilen ska ha fyrhjulsdrift eller tvåhjulsdrift. Vanligast är att bilen går på el, men det finns även bensindrivna modeller. Kolla om bilen är komplett ur lådan eller måste kompletteras innan du använder den, till exempel. Den mest klassiska RC-leksaken och ett köp som kommer leda till bra saker! Med kontrollen i din hand tar du din radiostyrda bil på ett racingäventyr som kan innehålla allt från hopp och tricks till bredställ och omkörningar. Vi erbjuder radiostyrda bilar av flera modeller, från flera olika märken, i alla prisklasser. Oavsett vilken. Radiostyrda leksaker till barnet i familjen, eller barnet i dig! Du köper dem direkt från lagerhyllan, hos NetOnNet.

Upphovsrättslagen

upphovsrättslagen

Vad är upphovsrätt och varför finns lagen? Vilka verk skyddas och finns det några undantag i upphovsrättslagen? Vad får du göra för privat bruk? I den här artikeln på Kolla källan ger Mathias Klang en introduktion till svensk upphovsrättslag. 4 § Den som översatt eller bearbetat ett verk eller överfört det till annan litteratur- eller konstart har upphovsrätt till verket i denna gestalt, men han äger icke förfoga däröver i strid mot upphovsrätten till originalverket. Har någon i fri anslutning till ett verk åstadkommit ett nytt och självständigt verk, är hans upphovsrätt ej  ‎Användning av herrelösa verk · ‎Offentliga debatter · ‎Ersättning vid · ‎Förlagsavtal. Upphovsrättslagen anger hur du får använda material som någon annan skapat. Lagen skyddar såväl texter, bilder, fotografier, musik, film som datorprogram. Upphovsrätt innebär att den eller de personer som skapar ett verk har rätt att bestämma över hur det används. Den svenska Upphovsrättslagen (SFS ) ger.

Nu kommer malin

nu kommer malin

”Gör du det, gumman. Sov gott.” Äntligen. Alva stänger dörren om sig och sätter sig på sängen. Hon borde inte ha gått på festen. Allting blev bara så fel. Med Malin, med Liv. Allting. Nu kommer Malin att hata henne och Liv kommer att tycka att hon är en riktig mes. Men vad skulle hon ha gjort? Hängt med de där killarna ut? Inspelningen sker oftast under våren, den här gången sammanföll det med att Malin Gramer var höggravid och skulle föda. Eftersom det är varning för zikavirus för gravida i Mexiko och beräknad nedkomst inföll under tiden så var det inte aktuellt nu, säger Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige. Vill du se en hel säsong av Nu kommer Malin? Gilla om du gillar! #NyttpåTV3.

Köp pokemon kort

köp pokemon kort

Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Leksaker. Vi hjälper dig att hitta rätt pokemon kort Leksak och göra ett billigt & tryggt köp ✓ Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Välkommen till PriceRunner! Vi har ett stort utbud av pokémonkort och tillbehör till spel och samlande - snabb frakt & bra priser.‎Löskort Pokémon · ‎Boxar · ‎Förköpsprodukter · ‎Shining Legends. Köp och sälj Pokémon i auktion och till fast pris på jakobikirche.info Fynda Samlarbilder i massor av auktioner.

Fondlista swedbank

fondlista swedbank

I fondlistan visas alla fonder du kan köpa via Swedbank och Sparbankerna. Fondlistan är sorterad efter fondernas avkastning de tre senaste månaderna. Du kan begränsa listan efter förvaltare, typ av fond, riskklass eller söka på fondens namn. Här visas Swedbanks fonder som fått 4 och 5 stjärnor i fondbetyg av fondanalysföretaget Morningstar. Morningstar jämför fondernas historiska avkastning och tar dessutom hänsyn till kostnader och Ratings totalbetyg på en skala från Översikt · Värdeutveckling · Snitt per år · Rating · Risk · Ladda ner fondlistan i Excel. Sök fram dina fonder i Swedbanks fondlista. Sortera efter fondtyp, kategori, fondbolag eller urval direkt i listan. Välj mellan fonder.

Damernas detektivbyrå film

damernas detektivbyrå film

Damernas detektivbyrå av Alexander McCall Smith blev en rekordsuccé över hela världen - över en halv miljon svenskar har redan läst den första boken i deckarserien, som är en av de mest sålda någonsin. Nu kommer fortsättningen på filmserien: Diamanten från Botswana, med souldrottningen Jill Scott i. Charmig detektiv med hjärta och hjärna. alt Damernas detektivbyrå - Diamanten från Botswana () Regi: Anthony Minghella Medverkande: Anika Noni Rose, Desmond Dube, Jill Scott, Nikki Amuka-Bird Atlantic Film, DVD "Damernas detektivbyrå" av Alexander McCall Smith blev en rekordsuccé. I denna ordning kommer filmerna: Damernas detektivbyrå 2 - Kalabalik i Kalahari Damernas detektivbyrå 3 - Tjuven på Kgale Hill Damernas detektivbyrå 4 - Diamanten från Botswana.

Bankomat södermalm

bankomat södermalm

Din närmaste automat. Hitta din närmaste orangea uttagsautomat. Sedan vi ställde ut vår första orangea uttagsautomat har vi haft en väldigt stark tillväxt och idag finns vi över hela Sverige. Nästan varje dag placeras en ny uttagsautomat ut. Du hittar din närmaste uttagsautomat via kartan här nedan. Sök automat (stad. Ladda ner vår app. Det ska vara enkelt att använda våra kontantautomater. Vi har därför gjort en app där du snabbt hittar närmaste automat. Med den hittar du också automater som har euro, pund, dollar, norska eller danska kronor. Ladda gärna ner Hitta Bankomat från App Store eller Google Play. App Store Google Play.‎Karta · ‎Om Bankomat AB · ‎Tjänster · ‎Kundservice. Telefon: 41 40, Besöksadress: Medborgarplatsen 3.

Bajen bärs och rakade

bajen bärs och rakade

Dagens ord från jakobikirche.info är Bärs. I förklaringen exemplifierar de användningen av ordet i frasen: "Bayern, bärs och rakade brudar" jakobikirche.info =8&word=b%E4rs Jag har aldrig förut hört den varianten. "Bajen, bärs och rakade brudar" är klart vanligare. Jag har t.o.m. frågat. Hejaramsorna suger, tycker Anki och nämner den skojiga men något plumpa ”Bajen, Bärs och Rakade Brudar”. Hon tycker att det är dags för lite mer feminina ramsor. Jag håller med och bad henne komma med några förslag: ”Hammarby är ljuset i mitt under-bara-liv.” Inte illa. Lagom dubbeltydig. Fast rytmen är lite konstig. Bajen, bärs och rakade brudar! SvaraRadera. L-arse 21/7/09 Jag såg bajen, jag såg uppenbara influenser av bärs, men rakade brudar var det ont om.. kanske tur att man slapp se det iofs? SvaraRadera. Anonym 21/7/09 Turrets syndrom hahahahahahahahahahahahahahahah. Epic fail.